Ja, wij zijn ook altijd nieuwsgierig. We snappen dus absoluut dat je nieuwsgierig bent naar ons. Wij zijn ondernemende audiciens. Stil zitten, zit er niet echt bij ons in.

Horend Goed

Wij, Sandra en Robert van Spil hebben audicienwinkel Horend Goed in Krommenie. Vanuit deze winkel zorgen we voor de mooiste en beste hooroplossingen die er zijn. Hoortoestellen dus en nee, die zijn echt niet stoffig. Stappenstellers, live vertalen, google assistent, hartslagmeters… er zit van alles in die hoortoestellen. Het zijn eigenlijk gewoon draadloze oortjes, maar dan met een beetje versterking.

O, en die winkels doen we natuurlijk niet met z’n tweeën. Dan zouden we elkaar nooit meer zien. We hebben natuurlijk een fantastisch team om ons te helpen!

Maar we doen meer

Vanuit onze winkels hebben we een aantal webshops. Ze hebben wel allemaal iets met oren. We hebben zwemdopje.nl, voor de leukste (en goedkoopste) zwemdopjes op maat. banaaninjeoor.com voor alle A-merken gehoorbescherming. Horendgoed.online voor alle losse assesoires die je misschien nodig hebt voor hoortoestellen. Daarnaast hebben we nog wel eens impuls ideeën, misschien is dat een karaktereigenschapje van ondernemende audiciens.

O en we zijn actief partner op bol.com! pompompommmm bekijk onze verkooppagina: hier

Slaapdopje.nl

Tja, als je al zwemdopje.nl hebt en een ontzettend succes is (dank jullie wel!), dan is een slaapdopje.nl niet zo heel moeilijk om op te zetten. Slaapdopje.nl richt zich dus op uuhm… slaapdoppen. Slaapdopjes die we zelf maken, professionele slaapdoppen (van Comfoor of onze echte handwerk meneer Charles van Audiform) of natuurlijk universele slaapdopjes.

We geloven er in dat voor ieder budget een juiste slaapdop is. Laat je dus gewoon goed adviseren door onze audiciens en dan weet je direct wat voor jou lekker sssssslaapt.