Horend Goed en Zwemdopje.nl zijn zeer vaardig in afdrukken maken en die zelf bewerken tot zwemdopjes of slaapdopjes. Van de afdruk die we maken word ook het in dit geval het slaapdopje gemaakt.

Slaapdopjes in kleur

We hebben kleurtjes! We houden van een beetje kleur (en glitter!) in het leven. We hebben keuze tussen roze, rood, blauw, zwart, wit, paars, roze, oranje en geel. Het gekleurde materiaal is 60 shore. Dit houd in dat het niet het allerzachtste materiaal is wat er is, maar als het goed geslepen is wel licht en goed.

Transparante slaapdopjes

horend goed slaapdopje

Transparant materiaal is er ook, en dat is verkrijgbaar in 60 en 30 shore. 30 shore is het zachtste en slaapt dan ook het lekkerste. Transparant is mooi, niemand ziet het…. Maar doe je ze in je slaap uit, zet wel even je bril op met zoeken!

De slaapdopjes maken we op de hand van de directe afdruk. Zo mooi als Audiform of Comfoor ze maakt worden ze niet! We hollen ze zo goed mogelijk uit, maar het materiaal blijft altijd wat dikker.

Waarom zou je dan wel voor Horend Goed slaapdopjes kiezen!? Omdat ze vaak de volgende werkdag klaar zijn! En? Omdat de prijs lager is dan slaapdopjes van Comfoor en Audiform.